Cezilija

Julkänsla

Publicerad 2010-11-24 15:00:16 i ~Vardag~,

Alltså ni ska ju veta att det är INTE lätt att hänga upp gardiner och krångla med ljusstaks-sladdar när en katt på 1 år är i närheten. Hela livet leker och jag får ingenting gjort. :) Men man kan ju inte heller låta bli att leka lite med henne. Hon är helt svart i ögonen och menar blodigt allvar, medans jag kallar henne en liten söt kissemiss. Haha.


Men vi har väldigt roligt med henne. Rikard hade väldigt roligt med henne igår. Med inslagspapper. :) Så söta de två. Och mina. :)


Det känns för tidigt med ljusstakar nu, jag tittar runt i grannskapet men det finns inga ljusstakar så långt ögat når. Men what the hell! Vi åker till Blekinge över hela helgen, så därför sätter jag fram mina nu.


Jag ser fram emot helgen så sjukt mycket. Vi har köpt kanonfina saker till pappa i 55-årspresent. Så det ska bli kul att se hur han reagerar på sakerna. :) Jag tror han kommer bli skitglad!


Nu ska jag fortsätta med jul"pynt"..

/Cez

Farsdag

Publicerad 2010-11-14 18:54:26 i Allmänt,

Det är lite tråkigt att inte få träffa sin pappa på farsdag. =/ Men vi ska ju komma ner till honom när han fyller 55 nu den 20 november. Och sen har ju jag iofs skickat en liten present med posten. Som kommer fram imorgon, råkade vara lite sent ute.

Idag har Rikard och Kalle donat en massa här hemma. Vi har tilläggsisolerat ute i gamla tvrummet här på övervåningen. Märks skillnad direkt nu när vi kom hem att det är några fler plusgrader. Elementen är ju nerkopplade tillsvidare. Men det blir jättebra! Och jag smider mina planer på hur jag vill ha det.. :) Men så får vi ju kompromissa lite med varandra. Kommer i vilket fall som helst bli kanonbra!
Så snart drar vi även igång med sovrummet. Men där blir det att renovera ordentligt med nya tapeter och hela kittet.

Ikväll har vi ätit middag hemma hos Ammi o Kalle. Två dar i sträck - kan ju inte bli bättre =) Bortskämd är man. =)

Nu ska jag dona med annat.

Tjo

Lycklig!

Publicerad 2010-11-03 15:50:09 i ~Vardag~,

Det känns som att nu - nu - nu - nu lossnar det hela. :) Ringde just ett samtal och fick fjärilar i magen. Ingenting är klart ännu - så jag vill inte slå klackarna i taket riktigt än, men jag kan inte låta bli att flina. :)
Ni får helt enkelt hålla era tummar för mig nu.

Nu får det vara NOG! Nu måste det här gå vägen. Annars vet jag inte VAD jag gör!

Men jag har lite till att klura på, så jag får suga på den tabletten ett tag till. Behöver lite föräldrar-råd! Och mamma slutar inte jobbet förrän om 30 min.

NU ÄR DET MITT LIVS TUR!

__________________________


Idag var jag en runda nere i Nödinge på möte. Det gick galant.
Efter det belönade jag mig med två par tröjor från Limit.

Vädret är otroligt tråkigt idag, blåser nåt fruktansvärt ute, och regnar med jämna mellanrum. När jag kom hem så stod den lille fyrbente och skrek för sina fulla lungors kraft. "Öppna dörren för helv...." Haha! =) Nu ligger hon och sover nånstans.

Rikard kommer väl snart hem från jobbet, så på hans order blir det pannkakor idag.

/C

Om

Min profilbild

Cezilija

27 år och rakt igenom en äkta Blekingska! Flyttade upp till Västkusten pga den starka kärleken! Bor i en villa i Skepplanda ihop med min sambo Rikard och våra små katter Keyser och Knorris!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela