Cezilija

Ingen idé..

Publicerad 2010-05-11 13:51:37 i Allmänt,

..det är ingen idé att säga nåt mer..
..du kan bara stå där medan det sker..
..inget som vrider klockan tillbaks..
..man kan inte ställa känslor till svars..
..du vill - men du vet - det är ingen idé..

Men åh..

Publicerad 2010-05-10 08:45:33 i Allmänt,

Man blir lite smått irriterad när ens jobbcoach sjukskriver sig på ens möte i förra veckan.(Fick jag reda på när jag redan var där) Så vi fick planera om det till idag kl 10.00. Jag stiger upp 6.30 och gör mig i ordning, går bort till bussen och sätter mig och väntar. Så får man ett samtal där hon ringer och sjukskriver sig... igen! Så det var bara att gå hem. Tur var det ju att jag inte hann ta bussen. Så nu ska jag dit på onsdag istället kl 11.00. Mötet tar ungefär en timme sa hon nu imorse, så då lär jag inte vara hemma förrän kl 13.30. Sen måste vi åka ner till Blekinge.
Det måste ju kännas väldigt pinsamt att redan ha sjukringt sig två gånger när man haft det jobbet i bara tre veckor...

Så idag står det städning och frisörskan på schemat..


//Cissi

Helgen

Publicerad 2010-05-10 07:16:35 i Allmänt,

Helgen var skön. I fredags var vi nere på Forsvallen och tittade på när Skepplandas A-lag spelade. De vann med 7-0! Total utklassning! Det var kul fastän man höll på att blåsa iväg! :) Lördagen var rätt lugn den också, på morgonen åkte jag och Rikard iväg och handlade lite på ICA. Behövde ju lite gott till kvällen när jag skulle vara själv. Så det fick bli lövbiff, croketter med bearnaise-sås.(Den riktigt feta varianten haha). Köpte också lite melon och annan frukt. Bättre än godis! Och godare.
Vid 15:00 så stack Rikard iväg med några arbetskamrater för att titta på Speedway på Ullevi. Jag lagade middag och mös i soffan. Vid 18:00 så ringde Anders och frågade om han fick komma över. Of course fick han det. Så han kom över med en pizza till sig själv. Sen bläddrade vi bara runt på tv och snackade lite skit hela kvällen, var trevligt! Sen runt 23:30 åkte han hem och jag kröp ner i sängen. Vid 00:30 kom Rikard hem, och ni ska inte tro han ger mig en puss eller så.. nejnej.. utan han gapar.. och andas på mig som man blåser på ett par glasögon när de ska rengöras! Gris! Haha. Kunde känna allt han hade druckit och ätit den kvällen. Sen somnade vi gott i hans alkohol-ångor. Blev nästan full själv...

Sen söndagen var rena tråkdagen. Rikard var trött och bakfull. Så jag höll mig undan på bäst sätt. :) Vid 10:00 kom Anders över och ville låna duschen. (Renovering pågår hemma hos honom). De två spelade fotboll och jag satt vid datorn och slipade lite på mitt CV.

Detta var nog det tråkigaste inlägget jag skrivit på länge, men jag får liksom inte till det. Ganska seg nu vid 7:00 på morgonen.

Men på onsdag kommer vi hem till Kallinge! Ska bli så himla roligt! På fredag ska vi ha en grill/grogg-kväll! SKOJ!

Nu måste jag ner och äta lite frukost..

//Cissi

Färga håret

Publicerad 2010-05-07 14:02:33 i ~Vardag~,

Äntligen har jag fått en tid bokad till att färga håret. Ser inte klok ut i huvudet! Den utväxten jag har nu är hemsk. Men denna gången valde jag att bara färga håret här i Skepplanda. Klippningen får vänta lite till. Har faktiskt aldrig bara färgat håret hos frisörskan utan att också klippa det. Så detta är nåt nytt. :) Men jag tänker mig blont hår med ännu ljusare slingor i. Kan bli snyggt nu till sommaren.

Jag undrar vad som händer ikväll. Var meningen att vi skulle grilla, men med tanke på att man blåser iväg när man går ut så är det nog ingen bra idé.
Ringde just Rikard för jag själv var nyfiken, och det blir grillning. Det måste väl vara lä på nån sida av huset? Ja, det tycker man ju.

Imorgon ska vi jobba i trädgården om vädret tillåter. Vi måste rätta till en rabatt utanför. Det får i alla fall Rikard vara med på, för jag tror inte att jag fixar det alldeles själv. Fick rådet av farmor att man kan dela rötterna på de gamla blommorna utanför så får man flera. Så det tror jag vi kommer göra. De blommorna är SÅ fina. Och nu när björkarna börjar få knoppar som ser ut som mus-öron så ska man klippa ner rosorna sa mamma. Man lär sig nytt hela tiden. :)

Förresten så är jag inne på min 5e dag utan socker. Enda skillnaden jag märker är att magen putar mindre och känns inte så svullen.
Så idag steg jag upp, körde 13 min på min crosstrainer i högt tempo. (Allt vad jag orkar just nu), sen åt jag 2 mackor till frukost och kaffe. Nu åt jag precis en banan. Så det känns bra! Ganska hungrig dock. Men första veckan ska vara jobbig.

Vi får se hur detta kommer gå. :) Men jag känner mig mer taggad än någonsin tidigare!

F*R*I*E*N*D*S

Publicerad 2010-05-06 19:08:43 i Allmänt,


Okej, jag lär vara sist ute med denna nyheten! Men VÄNNER ska bli film! Jag har precis gått igenom serien, och så kommer denna goda nyheten. LÄNGTAR!

Annars har det inte hänt alltför mycket. Dagarna flyter på som vanligt. Och jag har som vanligt panik och ångest över att inte ha nåt arbete att gå till. NI ANAR INTE HUR BRA NI HAR DET SOM HAR ETT JOBB! Men förra veckan sökte jag 23 jobb så ni ska inte tro att jag ligger på latsidan precis. Hatar folk som tror att jag sitter vid datorn och facebook hela dagara. Okej, det blir mycket dator, men har ni hört talas om www.ams.se ????

På onsdag åker jag och Rikard ner till Kallinge. Så då har jag lyckats se till att det blir grill- och groggkväll med heeela familjen! De hade ju en sådan helg för några veckor sedan, och jag fick "vara med" genom högtalartelefonen. Ringde nog 10 gånger den kvällen. Haha!
Vi har ju en ny familjemedlem nu - Josse - Christians nya flickvän. Riktigt go tjej! Och det är så härligt att se sin bror så upp-över-öronen förälskad. Har aldrig sett honom sån. Så det är kul! Ser fram emot att de två kommer upp nån helg i sommar. Linda och hennes familj kommer upp den 21-23 maj! Samma helg som det är Göteborgsvarvet. Så det ska bli kalasroligt! Lär vi åka ner till stan och titta på alla som springer.

Förresten så har jag lagt av med socker nu. Är inne på min 4e dag. Och det går toppen! Har läst tips om att när man får extremt sockersug (som jag oftast får efter middagen) så går man bara och borstar tänderna. Då skickar man en signal till hjärnan att "nu ska jag inte äta mer för ikväll". Idioti tänkte jag först. Men det fungerar. Eller ska man dricka ett stort glas vatten. Det frestar dock inte SÅ mycket när man är mätt efter middagen.
Menmen, min 4e dag. Har inte kommit så långt ännu, och bävar inför helgen. Kommer nämnligen vara själv på lördagkväll. Och då är det ju lätt att man ser en film och en och annan godisbit slinker ner. Men nu MÅSTE jag klara detta! Mitt mål är att gå ner 10 kg. Minst 8 kg i alla fall. Då väger jag exakt lika mycket som jag gjorde när jag blev tillsammans med Rikard. Sambokilon är livsfarligt!
Men jag har siktat in mig på en liten fruktsallad istället för godispåsen. Och melon är minst lika frestande!

Nej nu ska jag gå ner och ta mig en dusch.

//Cissi

Om

Min profilbild

Cezilija

27 år och rakt igenom en äkta Blekingska! Flyttade upp till Västkusten pga den starka kärleken! Bor i en villa i Skepplanda ihop med min sambo Rikard och våra små katter Keyser och Knorris!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela