Cezilija

Utflykt

Publicerad 2010-04-30 09:40:14 i ~Vardag~,

Till att börja med har denna veckan varit väldigt innehållslös. När Rikard kom hem från Vemdalen så blev jag ganska snabbt smittad av hans förkylning. Så från mån-ons låg jag i soffan och snorade konstant. Men jag hade inte alltför tråkigt, vänner-boxen har gått varm.

Igår var jag inne i Göteborg på ett möte. Skulle ta mig till Järntorget. När jag väl hittade byggnaden och företaget så skulle jag upp till 8e våningen. Och jag och hissar går inte hand i hand. Trappor och jag gör det - men inte konditionen. Så jag fick snällt ställa mig i hissen. En liten, liten, liten hiss som skramlade och gnisslade. Trodde aldrig att jag skulle komma upp.

Väl på mötet gick det bra. Vi satt i en halvmåne och lyssnade på två kvinnor som presenterade sig själva och pratade om företaget. Och nåt som jag HATAR, är att prata inför grupp. Jag är inte blyg utåt eller osäker i såna situationer - men innerst inne skakar man ju som ett asplöv.
Så när de säger;
"Ja, nu har ju vi presenterat oss, så nu är det eran tur! Säg namn, hur gamla ni är och när ni trivs som bäst i livet".

Nejnejnejnejnej! Varför måste de ? Första tjejen som blev utpekad till att börja vägrade. Haha, ja jag förstår henne. Gillar inte alls såna situationer. Är alltid snabb med att bryta ögonkontakten då. Så man inte blir vald först.

Men jag sa nåt i stil med "Hej! Mitt namn är Cecilia Rasmussen och jag är 24 år, är från början ifrån Blekinge, och när jag trivs som bäst i livet så är jag där nere och hälsar på min familj".

Sen slängde jag en blick över till nästa person, så han skulle fatta att det är hans tur. Snabbt snabbt snabbt. Haha.
Men annars gick det bra. Fick skriva lite papper sen var jag därifrån.

Nu måste jag däremot göra mig i ordning. Ska ner till Nödinge och få lite papper påskrivna där..

//Cissi

Lördag

Publicerad 2010-04-17 13:29:46 i Allmänt,

Jag trodde denna veckan skulle gå mycket slöare än vad den har gjort nu när Rikard är i Vemdalen. Men den har faktiskt flötit på ganska snabbt. Jag fick låna "Fyrvaktaren" av Ammi, så den ligger jag och läser innan jag ska sova. Riktigt bra bok! Hade det inte varit för att ögonlocken strejkar på kvällen så hade jag läst ut hela på en gång. :)
Så den tycker jag att ni ska läsa.

Igår rättade Ammi, Kalle och jag till gräsmattan. Den har ju blivit ganska knölig av stora grästuvor sen dräneringen i somras. Men det kommer jämna till sig med åren. Jag blev riktigt nöjd! Och rhododendron (stavning?) grävde vi ner vid hörnet vid garaget. Blev också riktigt bra.

Sen gick de hem och jag tänkte "vad ska jag nu göra resten av kvällen ?" - så jag slängde iväg ett sms till Rikards kompis Anders och frågade om vi skulle hitta på något. Så 1 timme senare (18:30) satt vi framför tvn med hamburgare till mig och pizza till honom. Sen gick vi ner och poppade egna popcorn i gryta till "så ska det låta". Det var ju skitkul! Dock kan jag hålla med Anders om att Robert Gustavsson är lite jobbig att ha med i programmet, men han är ju sjukt duktig på att komma ihåg texter! Har ni tänkt på det ? De flesta brukar ju kanske "hum-a" lite när de inte kan texten, men det gör Aldrig Robert. Jaja.
Efter det programmet så var det Skavlan. En salig blanding med gäster vill jag lova! :) Den Danska äventyrskan Natascha Illum Berg, den Norske munken Arnfinn Haram, Birgitta Stenberg och den extremt roliga komikern John Cleese. Kunde ju inte bli annat än ett topprogram!! :)
Men vi började ju direkt prata om munken Arnfinn, "I de lugnaste vattnen, simmar de fulaste fiskarna" Haha! Vi var ju fast beslutna om att fastän en munk väljer att leva i celibat så MÅSTE de väl dra en handtralla nån gång ibland?! Haha. "Ja de lär väl ha en massa småpojkar eller djur o sätta på nere i källaren".  "Ja snart reser sig väl hans kläder som om han har en tältpinne där under" Hahahaha! Anders säger jag bara.. vrålade av skratt i soffan! Sen börjar han sjunga, som om han härmar munken, när han går ner till fåren i källaren "Nu blir det fredagsmyyyyyyys... Bbääää!" Hahahahaha! I det stadiet fick jag tjippa efter andan...Hahaha!

Nej vi hade det trevligt igår! Det var skönt att ha nån att umgås med på kvällen. Han körde väl hem runt 1:15 tror jag. Och en annan gick upp och tvärdog i sängen.

Nu ska jag dona lite. Himla stormigt ute idag! Känns som taket ska blåsa av när som helst.. !

//Cissi

Slö...

Publicerad 2010-04-09 20:27:11 i Allmänt,

Denna dagen har satt sina spår. Vet faktiskt inte varför jag är så trött. Vädret har ju varit kanon. Gick en runda runt Ryk idag, klockade mig, och det tog ganska så exakt 1 tim och 10 min. Sprang ju inte runt precis, men jag stod och oroade mig för ett får i en stund också. Han hade kört igenom huvet i stänglset och fastnat knasen. Men han kom loss av sig självt sen.
Denna rundan innehöll inte lika mycket action som det gjorde när jag och Rikard var ute igår. Vi mötta en tanta med två hundar som hon hade lösa. Dom sprang emot oss, stannar de? - Nej! - utan de hoppar som idioter kring oss, och jag drar upp mina händer eftersom de nafsades. Jag gillar hundar, men inte när de kommer galopperandes emot en och börjar hoppa med leriga tassar på min nya peak performance-jacka!! Den ene bet Rikard i baksida låret också -"AJ SOM F*N!, Ska du ut och gå med dina hundar så får du väl se till o koppla de!!". Vansinnig blev han. Men tantan sa inget. Konstigt. Hon kanske blev sur när Rikard sparkade till hunden av ren ilska. Konstigt då...
Hade jag också gjort. Tänk om hon möter barn nästa gång?

Jaja - vill i alla fall inte möta henne igen.

Nu kommer Rikard med mat!!!

Stegräknare.

Publicerad 2010-04-09 11:12:37 i Allmänt,

Ett tag sedan jag uppdaterade här nu. Men har faktiskt gjort det två gånger, och varje gång jag klickade på "uppdatera" så försvann allting. Suck.
Så jag orkade inte göra om allting. Men denna gången (om jag inte glömmer det) så ska jag kopiera allt innan.!

Jo, det har jag antagligen glömt att berätta, men vi är anmälda på http://www.tappa.se av Rikards mamma. Så vi fick varsin stegräknare. Och nu har vi varit anmälda i lite mer än en vecka. Och det går .. ok... jag ligger extremt sist! Men jag är en person som styrs mycket av vädret, och de sista dagarna har det varit grått, mulet, blött och trist. Men idag är det faktiskt kanonväder! Så idag ska jag ut och gå en sväng, har bara att lite att ordna med här hemma först.

Mamma och pappa är också anmälda till tävlingen. Och förra veckan så ringde jag hem för att höra vad de hade för sig, och så svarar pappa "Naa, har precis vart ute och gått en runda". . . W-H-A-T ?! Jag lovar, under mina 24 (snart 25) år i livet så har jag aldrig hört honom säga de orden. Haha.

Nej jag har inte tid mer nu, vill sätta lite fart.

Cissi

Om

Min profilbild

Cezilija

27 år och rakt igenom en äkta Blekingska! Flyttade upp till Västkusten pga den starka kärleken! Bor i en villa i Skepplanda ihop med min sambo Rikard och våra små katter Keyser och Knorris!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela