Cezilija

EKG

Publicerad 2011-12-29 11:47:03 i Allmänt,




De sista månaderna har jag varit lite orolig över hur mitt hjärta slår.. egentligen. Tycker det hoppar och har sig lite hur det själv vill ibland. Vilket skapar ett otroligt ångesttillstånd och obehag i bröstet.

Det har krampat, stannat upp, krampat lite till. Och med kramp menar jag inte ett ordentligt hjärtslag, utan mer som att du kramar en seg boll med näven. Det har rusat iväg i 160slag/min. (I viloläge). Normalt ska det ligga mellan 50-100 slag.

Ja det beter sig lite knasigt. Så bokade ett ekg hos läkaren och blev sedan vidareskickad till hjärtspecialisten i Kungälv pga dubbelslag, vilket majoriteten av befolkningen har. Men de vill väl vara på den säkra sidan eftersom jag är så pass ung. Och 160 i vila är väl inte fullständigt normalt. Gissningsvis...

Men det ska bli skönt att få lite svar från "de som kan"!.
Så när brevet dimper ner i lådan kommer jag bli uppkopplad på ett ekg under 24 timmar. Bandspelarekg. Känns bra att de verligen kollar upp en.


Håll era tummar.

//C





November

Publicerad 2011-12-02 13:05:45 i Allmänt,

Pappa fyllde år nu den 20 november, så då tog jag tåget hem för att vara med och fira. Plus att vi skulle se Breaking Dawn på bio tillsammans. Skönt att komma hem lite är det ju också. Hade bara tänkt stanna över helgen, men riktigt så blev det ju inte.

Först blev jag genomförkyld och tjock i halsen, så jag beslöt mig för att stanna lite till. Och sen skulle vi ha 1:a adventsmiddag hemma. Kunde jag ju lika gärna stanna tills dess också. Men så samma dag så gick min farmor väldigt oväntat bort. Är SÅ glad över att jag stannade! Hade ju känts jätteilla att vara här uppe när nåt sådant händer. Så jag är glad över att hela familjen var hemma, och vi tre syskon. Så sista kvällen jag såg farmor var på pappas födelsedag, och det känns så skönt att man fick krama om henne, en sista gång.


____________________________________________________________________________________________





Måste ju lägga in denna videon på pappa, tyvärr får ni vrida på huvet, så det blir rätt. :) Detta är hans "varva ner"-syssla... Youtube/spotify och synthen...


Det hade ni inte en aning om att han var så musikalisk va? :)




Om

Min profilbild

Cezilija

27 år och rakt igenom en äkta Blekingska! Flyttade upp till Västkusten pga den starka kärleken! Bor i en villa i Skepplanda ihop med min sambo Rikard och våra små katter Keyser och Knorris!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela