Cezilija

Om 9 dar - Breaking Dawn

Publicerad 2011-11-09 15:57:17 i Allmänt,

Efter att ha väntat i ett år så är det nu bara 9 dagar kvar tills vi ska se filmen!
Det blir mamma, pappa, Linda, Christian, Josse och jag som ska se den i Karlskrona på fredagen. (Vi och alla andra fjortonåringar känns det som. :) Men skit samma, filmerna är bra!).




Innan bion blir det restaurangbesök. På lördagen firar vi pappa som fyller år den 20e. Söndagen blir det kalkonmiddag, och dagarna efteråt får jag börja planera min hemfärd. Har inte bokat biljett hem, blir billigare att bara köra på en sista minuten. Så vi får se när jag kommer hem...


Rikard följer inte med denna gången. Han har tyvärr jouren och får stanna hemma. Men ingen är nog gladare än han. :) Han avskyr Twilight-filmerna. :)



Nu får jag börja med middagen!

//Cissi

Mardröm

Publicerad 2011-11-03 13:02:38 i Allmänt,

Drömde så himla konstigt inatt! Det är en sån dröm som verkligen fastnar och kan hålla i sig även resten av dagen.

Men det var så sjukt, för jag trodde att jag var vaken först. Så jag satte mig upp i sängen. Men jag hade ingen aning om vart jag befann mig. Sen sa jag till Rikard.. (Stackarn som sov)

- Men .. du kan inte ha den svarta på armarna.. det ser konstigt ut!..Du måste ta bort den.

Sen började jag klappa honom på ena armen.

Rikard vaknade helt yrvaken.

- Va?... Vad pratar du om?

- Va? Jag vet inte.. vad hände? Vad sa jag?

Sen vaknade jag. Helt borta! Då upptäckte jag att jag satt upp i sängen, och kort därefter förstod jag att jag måste ha drömt. Så det som jag drömde, gjorde jag även på riktigt. För i drömmen hade Rikard nåt sket på armen, det såg helt konstigt ut.. som att han hade dragit på sig nåt läder över armarna som var ..ingjutet i huden.. på nåt vis. Så i själva fallet när jag i drömmen slog honom på armarna (i panik för att få bort något), så klappade jag på hans ena arm. Är inte det konstigt?
Okej att man börjat fäkta lite omkring sig i tomma intet, och inte har en aning om vad man sysslar med. Men jag började ju klappa Rikard på hans arm?

Kanske var halvvaken? Äsch.. jättekonstigt. För i huvudet var jag definitivt helt borta.

Sen sa Rikard åt mig att lägga mig ner igen. Sen somnade jag nog inom två röda.


Har gjort en sån konstig grej förut också. För många år sen när min syster bodde i Göteborg. Hon hade kommit hem sent på kvällen, och då sov jag redan. Men hon ville komma in och hälsa. Och hon trodde jag var vaken, för jag satt upp i sängen och tittade på henne. Och hon satte sig på kanten bredvid mig, och sa "Hej Cecilia, jag är hemma nu" - Och jag lägger upp ett "BBBBbrrrröÖÖÖööpp!" - ett VRÅL-RAP... Sen la jag mig ner och sov vidare.
Hahaha! Och Linda bara "Tack?".. Hahaha!

Hade ju såklart ingen aning om vad jag sysslade med då heller.


Konstiga drömmar man kan ha. Men detta är ju bara en bråkdel av vad jag varit med om i drömmarnas värld.

Kanske vi kan ta en annan gång.

//Cissi

Om

Min profilbild

Cezilija

27 år och rakt igenom en äkta Blekingska! Flyttade upp till Västkusten pga den starka kärleken! Bor i en villa i Skepplanda ihop med min sambo Rikard och våra små katter Keyser och Knorris!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela