Cezilija

Veckorna flyter

Publicerad 2010-10-29 16:04:55 i ~Vardag~,

Tycker tiden går på som vanligt, inte mycket som händer. Jobb och renovering står på schemat. Håller på med att byta fönster på övervåningen och tilläggsisolerar väggarna. Blir jättebra! Fönstrerna är fina (tack och lov vändbara) - och så blir det ju nya fina fönsterbrädor också. De andra var ju lite slitna.


Tråkigt väder har vi nu om dagarna. Igår vräkte regnet ner och idag är det nästan samma sak. Grått, trist och blött. Hatar denna årstiden när det regnar. Är det solsken så är det fint.


Igår såg vi den nya filmen "the other guys" - blev grymt besviken! När man ser Samuel L Jackson och "Skorpion King" i en action-komedi ihop med Mark Wahlberg och Will Ferrell. Kan ju inte bli annat än strålande. Men fyyyy vad dålig!! Tror t.o.m Rikard blev lite besviken. Den var dryg och långtråkig. Dog ut i slutet. Början var väl okej. Eller ja.. blev lite förvånad när Samuel L Jackson och Skorpion King, tar livet av sig genom att hoppa ner från 12 våningar.. Hahaha! Okej, det var rätt kul, men ... jaha.. då var ju 50% av bra skådisar borta. :)


Ni får själva se filmen och avgöra.




Hahaha, denna bilden är rolig! :D Okej, ni ser kanske inte mycket. Men Rikard kom hem efter jobbet och la sig i sovrummet och tittade på tv. Helt slut. Men så gick han ner för att svara i mobilen. Yes! Tänkte jag och började dra bort påslakan och örngott.. passa på när han gick iväg. :) Men så kom han upp igen med tankar på att krypa ner under täcket... Sorry... Blev ett enda stort GNY som från en 3åring, och så la han sig i fosterställning på sängen! Hahaha! Var tvungen att greppa mobilen för att ta en bild, men den är ju såååå seeeg! Så han hinner flyga upp och dra ner mig i sängen. Hahaha! Gud vad jag skrattade! :D Såg så roligt ut med en 27åring i fosterställning, som om nån tagit hans snuttefilt. Hahahaha! :D





Sen här har vi en bild från när jag sitter på jobbet. Som en tävling med sig själv. =) 9 av 14.. strax klar. =) Gick jättebra den kvällen för jag kom upp i 15 t.o.m. :P Mer betalt.... Thank You! :)

Ha en bra helg allihopa!

Party!

Publicerad 2010-10-14 10:42:58 i Allmänt,

Rikard och jag fyllde ju 27 resp. 25 i förra veckan. Därför hade vi släktfest i helgen. Mina föräldrar dök upp redan onsdagkväll, syrran kom på torsdag eftermiddag och resten när kalaset började. Och det var riktigt bra att de dök upp innan, jag hade ärligt inte löst det annars med städning o hit o dit. Bara dagarna innan så höll vi ju på med renovering. Kalle och pappa bytte t.ex fönster i datorrummet på torsdagen när mamma och jag hade en "mor o dotter" dag inne i stan. Vi gick och shoppade kläder och åt på kina. Alltid kina... gott!!

Vi hade ju Italiensk buffé så vi bjöd på lasagne, pizza, pastasallad, ölkorv, bröd, bullar och massa annat smått. Tror det blev ganska lyckat faktiskt. Det jag blev besviken mest över var ju att mina andra släktingar inte kom. Morbror, moster o kusiner. Så det fick bli Rikard släkt som tog övertaget .. igen. ;p På min 25årsdag dessutom. Nej, det kändes inte alls roligt faktiskt. Men det berodde på sjukdom (förkylning), så det är väl inget de kan hjälpa direkt.

Men även ifall besvikelsen tog övertaget dagen innan så blev det ändå en grymt lyckad kväll! Och herregud vad fulla alla blev! Haha! De flesta drog ju ganska tidigt, mellan 20:00-22:00, men det var ju efter 22:00 som festen drog igång!.. Det var då som Josse och jag bar in tungartilleriet (spriten) till bordet. Jag har ju t.ex aldrig sett mina "svärföräldrar" onyktra.. någonsin. :) Och inte pappa heller iofs. Eller har jag det? JO0000!! Kräftskivan!! Det var ju värre än denna gången. Haha.

Men i alla fall, det var en otroligt rolig fest! Jag hoppas att alla blev nöjda, för det blev verkligen jag och Rikard för alla superfina presenter!!

Ska se om jag kommer ihåg allting.

Mamma o pappa o Farmor // Jättefint stort tårtfat i glas - smycken som man hänger framför gardinen - 2000 kr presentkort på Ving - SodaStreamer.

Christian o Josse // Smycken!! Som man har runt handlederna, skitsnygga! I läder o nitar. Ostbricka i glas med tillbehörande knivar. Grymt snyggt! Och så en Eddie Meduza-skiva *garv* (Internt skämt!)

Linda o familjen // Jättesnyggt halsband med läder o flintasten - "Carpe Diem" bokstäver i svart, också jättesnyggt! Vet bara inte vart jag ska hänga det, tror vid spisen på övervåningen.

Ammi o Kalle //  Presentkort på 500 Manufakturen (Rikard) och jag fick presentkort på 500 Klippoteket i Nödinge, det är så man kan välja vad man vill ha. T.ex massage, fotvård, naglar, hår, osv osv! Fanns hur mkt som helst! Sen fick vi presentkort på pengar, 4000 som vi får göra vad vi vill med. =D

Mariett o Larsa m familj // Ett kort där det stod "Nu ska vi skåla! För nu ska Larsa få måla! Grattis osv!!" Skitbra present för oss som precis är uppe i renovering. Rikards morbror jobbar som målare. Sen fick vi jättefina blommor också! Perfekt!!

Elisabeth o Roland m familj // 500 kr! Jättebra! =)

Anton o Matilda // Ett spel med kort där man inte får säga nej eller ja! Det spelade vi på festen samma kväll. Asroligt!! En jättesnygg tröja som jag hade på mig i måndags när jag var på galapremiär, sitter perfekt o jätteskön! Och Rikard fick presentkort på 5:an sport i Nordstan. (Favoritaffär!) :)

Karin o Valter (Rikards mormor o morfar) // Varsin pengar på 500 kr! Helt perfekt! Behövs verkligen till allt vi gör nu! Blommor och så gjorde ju Rikards mormor tårta till kalaset!

Sen gav jag Rikard presentkort på NaturKompaniet på 500 kr! Som han har tjatat!! :) Inte roligt o köpa nåt han vet om, men hellre att han får det han verkligen vill ha. :)

Sen fick jag presentkort på Ving av Rikard på 1000 kr! Yäj!!! :D


Så nu har jag o Rikard närmre bestämt presentkort på Ving på ca 10.000! =D Men vi får se vart det bär av =)


TACK SÅ MYCKET FÖR ALLA JÄTTEFINA PRESENTER!!!


Jag hoppas verkligen inte att jag har glömt någon nu! Hade ju vart otroligt pinsamt. Men jag tror inte det.

Hoppsan..

Publicerad 2010-10-13 11:28:18 i Allmänt,

Jag har ju faktiskt heeeelt glömt av att berätta om i måndagskväll.
Mina föräldrar åkte hem runt kl 12:00. Jag satte mig en stund vid datorn och började snacka lite med Crille. Crille är en vän sen många, många, många år tillbaka.(Närmre bestämt 8-9 år) Men vi har aldrig setts IRL. (In real life). För ett par år sedan flyttade han till Kungsbacka och började jobba som brandman. (Han är från Borlänge). Som klippt och skuret för att i alla fall ses nån gång.
Men i måndags så frågade han ifall vi skulle gå på galapremiär i konserhuset i Göteborg. Hans kompis hade dragit sig ur pga jobb och det vore ju synd att gå miste om biljetterna. Han erbjöd sig att mejla över dom båda till mig så att Rikard och jag hade kunnat gå, men Rikard skulle på handbollsträning hela kvällen.

De två biljetterna hade Crille helt glömt bort för att det hade varit nåt strul med leveransen. Han hade fått två biljetter gratis av sin storebror Johan som jobbar på produktionsbolaget Tre Vänner i Stockholm. Deras produktioner är t.ex "Det Okända", "Steget efter", "Brandvägg", "7 miljonärer" och även "ICA-reklamerna" som alla borde känna till nu.

Så jag ringde Rikard och frågade om lov. Absolut. Varför ska jag sitta hemma varje kväll? Han är ju iväg på kurser, matcher och cuper hit och dit så nu är det faktiskt min tur att göra nåt annorlunda.

Så jag hoppade ner i duschen och gjorde mig i ordning. Kan ju inte se ut som nåt katten släpat in när det är galapremiär. Vi skulle förresten se "Till det som är vackert" med Samuel Fröler. Så 1 timma senare klev jag in i bussen, 1 tim och 15 min senare möttes vi upp på Avenyn.
Detta är Crille....



Hur trevlig som helst. Vi hade en timma på oss innan minglet skulle börja så vi gick och åt. Jag hade inte ätit nån middag så jag var ju svinhungrig, och han är ju alltid hungrig såå.. :) En bakpotatis senare så gick vi bort till konserthuset och gick in.... wooooow... en STOR RÖD MATTA låg utrullad och jag tappade hakan.



Bilden är tagen med mobilen.. därför är kvalitén kass. Men man började titta sig runt omkring, bara kostymnissar och "viktiga" personer överallt. Vi hängde av oss jackorna, fick varsin drinkbiljett, hämtade ut ett glas champagne och minglade runt. Båda två gick ju såklart och spanade efter Samuel Fröler. Haha! Det vimlade av kameror, men jag har inte en aning om varifrån de var. Ska nog köpa nästa SE&HÖR sen.... ;)

Men det var så otroligt häftigt. Högt i tak och stora kristallkronor lös upp salen. Sedan så ringde klockan och alla skulle inta sina platser inne i salongen. Egentligen så är ju salen inte till för bio utan för Symfoni-orkestern i Göteborg. Men först så kom VD,n för Symfoni-orkestern och konserthuset fram och presenterade filmen. Kändes ju lite konstigt för vanligtvis brukar man ju se en töntig film på SF där två anställda gestikulerar om att man måste stänga av sina mobiler och kasta sitt skräp efter filmen. Haha! Så detta var annorlunda...

Men vi såg filmen "Till det som är vackert" - filmen spelades in i Göteborg sommaren 2009 I Konserthuset. Haha. En tjej "Alice Vikander" - som fick jobb i receptionen i konserthuset och "Samuel Fröler" spelade orkesterns dirigent. Och de inledde ett förhållande med varandra. Det var så sjukt för vi satt ju i salen och i självaste byggnaden där filmen spelades in. Haha.

Men men, filmen var helt okej, kanske ingen jag hade gått och sett på bio men gratis är gott! :) Efter filmen var slut så kom regissören och manusförfattaren upp på scenen. (En och samma person), hon pratade lite och tog emot en massa applåder och presenterade sen alla skådespelarna ..... Som en i taget kom upp på scenen... Helt sjukt. Hur ofta händer sånt? =)



Min kamera är som sagt kass men här har ni filmens skådespelare. :) Samuel Fröler står i grå kostym till vänster om han i svart. Så otroligt häftigt!! Och för er som inte vet vem Samuel är så är han doktorn i Skärgårdsdoktorn där Ebba Hultqvist spelar dottern.

Så detta var verkligen en upplevelse! Jag satt som ett barn på julafton där. :) När vi gick därifrån så gick Samuel Fröler ner från scenen, och han var så nära att jag hade kunnat lägga en hand på hans axel. Hehe. :) Däremot krockade jag med han som spelade vaktmästaren i filmen..... :/ Okej, ingen snygging precis. Haha!

När vi kom ut därifrån så snackade vi om filmen, klockan var 21:10, det var mörkt och svinkallt så Crille erbjöd sig att köra mig till centralstationen. Helt otroligt snällt.

Så tack så hemskt mycket för en grymt trevlig kväll !! =)

//Cissi

Mitt hjärta

Publicerad 2010-10-04 19:15:54 i Allmänt,



There is no guarantee that this life is easy

When my world is falling apart
When there's no light to break up the dark
That's when I, I...
I look at you♥

When the waves are flooding the shore
And I can't find my way home anymore
That's when I, I...
I look at you

When I look at you, I see forgiveness, I see the truth
You love me for who I am like the stars hold the moon
Right there where they belong
And I know I'm not alone

Yeah, when my world is falling apart
When there's no light to break up the dark
That's when I, I...
I look at you♥

Kusin David

Publicerad 2010-10-01 20:40:39 i Allmänt,

Min lill-kusin David


MIN KUSIN DAVID SOM NU TILLHÖR JUNIORELITEN I SVERIGE I GOLF!

Pappa som berättade den stora nyheten!

GRATTIS GRATTIS!!

Om

Min profilbild

Cezilija

27 år och rakt igenom en äkta Blekingska! Flyttade upp till Västkusten pga den starka kärleken! Bor i en villa i Skepplanda ihop med min sambo Rikard och våra små katter Keyser och Knorris!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela