Cezilija

My neck is a Mess

Publicerad 2010-09-28 18:38:53 i Allmänt,

Min sambo gav mig den mest underbara halvkroppsmassagen igårkväll. (Lite måste det ju löna sig när han vart på massagekurs 16 timmar denna i helgen) ;) Dock har vi "amatörer" alltid gett varandra massage inne i sovrummet förut. Det var väl det enda negativa att vi inte äger en massagebänk. (Men vem gör de eg.?)... Skitsamma. Vi har ett perfekt skrivbord ståendes i hallen på övervåningen. Som klippt och skuret, trodde jag. Tills det var dags för nackmassagen och jag fick kasa fram till kanten, så jag hade halsen som stöd.. fick knappt luft, men massage skulle jag ha! Det kändes så sjukt skönt igår.

Tills jag vaknade idag....

Jag kan inte röra mig. Min nacke är lika stel som ett kylskåp och det känns som mina nack(rygg)kotor har flyttat isär minst 13 cm!! Åh vad jag ångrar mig. Jag skulle aldrig ha hängt ut över kanten sådär som om jag hade väntat på giljotinen, eller nåt.

Idag ångrar jag att jag inte hade gjort det ändå.. Herregud vad ont det gör. Men i övrigt - en supermassage. Och min sambo har de varmaste händerna jag vet, och stora och goa. Mys.

Men jag fick försäkra mig om igår att detta inte bara var en engångsgrej - och fick till svar - "absolut inte, jag måste ju hålla på med det här, så jag inte glömmer bort hur man gör och vad alla muskler sitter".

Isn´t he the best, or what?! :D

Jag har min egen massör. :)

Jepp, han får kalla sig det efter denna kursen han går.

Förutom att jag legat på soffan idag i smärtor så mår jag bra. Har en intervju och informationsmöte imorgon, så jag hoppas jag mår bättre tills dess.

Tjing.

Ensam hemma

Publicerad 2010-09-24 21:39:03 i Allmänt,

Fredagsmyset spenderar jag med mig själv ikväll. Känns helt okej, för jag har hela sex and the city-serien nedladdad. Enda jobbiga ikväll är att jag fortfarande har en ihärdig huvudvärk efter två ipren. Rikard befinner sig på räkbåten i Göteborgs skärgård tillsammans med nio andra sjösjuka VA-kamrater (a.k.a - nio fyllesjuka VA-kamrater). Men jag är övertygad om att han har det kalasroligt.

Jag slits mellan att titta på ännu ett avsnitt eller läsa klart bok nr två i twilight-serien. I know - addicted! Men mamma är inne på bok nr fyra, och det är så otroligt spännande att höra vad hon är i boken varje gång vi talas vid - fastän jag vet precis vad som händer. Inplanerat är i alla fall att vi ska se Eclipse när de kommer upp lagom till våra födelsedagar.

Rikard avskyr ju serien och "skämt-klöks" varje gång jag nämner den. Men pappa verkar ha fallit lite, för han är i alla fall tyst under filmens gång och tittar han också. Till skillnad från Mr Thunberg som suckar och himlar med ögonen. Visst är det irriterande? Men jag älskar honom ändå.

Tror faktiskt han är lite sotis för jag är helt såld på Robert Pattinson. :P
Men det får man vara. Folk utan fantasier är tråkiga människor.

För en stund sedan var jag helt övertygad om att det var någon i trappen. Jag blev så otroligt rädd. Satt här i min egna lilla värld och tittade på sex and the city - tills jag hörde nåt litet - reagerade med hörseln men tittade inte åt det hållet. Tills det låter ännu en gång, och en gång till direkt efter! Där blev jag rädd. Blev helt kall inombords och det gick en ilning från topp till tå och nackahåret reste sig. Tittade mot trappen och bara väntade på en hand som skulle visa sig klängandes i trappräcket... Men ingenting. Det lät så tydligt så jag var helt övertygad om att det var Rikard som kom stapplandes. Hur det nu hade varit möjligt eftersom båten går i land först kl 22:30. (Då var klockan runt 18:00).

Det är såna saker jag avskyr. Speciellt när man är hemma själv. Händer inte ofta - men ibland är det nåt.. nåt.

Och katten kan ju inte göra ifrån sig ljud som en man i 100 kgs klassen. Right? :)

Nu blir det sex and the city - 1 ipren - boken och 3 kuddar med duntäcke.

Night.

Så typiskt

Publicerad 2010-09-22 13:01:21 i Allmänt,

Har suttit i telefon och sökt jobb hela dagen känns det som. Har ringt runt till olika företag och jobb som jag sökt på andra vis. Det gäller att ligga på! Konkurrensen är stenhård här uppe. Och ännu svårare blir det om man inte har några "personliga kontakter". Men det går bra, känns som att det lossnar snart. Jag har ett par på gång som jag tror på. Så antingen får jag jobb här uppe i Ale eller nere i Göteborg. Eller ingenstans alls... *suck*

Vi får se hur det går, ni får hålla tummarna.

//Cecilia

Inte länge kvar.

Publicerad 2010-09-20 18:54:40 i Allmänt,

Det är inte långt kvar nu. Jag blir snart 25 och Rikard blir 27. (Shit!) Vad gamla vi börjar bli. :) Vi träffades ju när vi fyllt 21 och 23 år. Rena småbarnen... ;)

På kalaset kommer vi bli runt 30-35 personer. Ska bli himla roligt! Men jag har inte en aning om hur jag ska re ut allting. Det ska bli Italiensk buffé, med lasagne, pizza, pastasallad m.m.

Fick ju psykbryt på Rikard för några veckor sedan när han på allvar trodde att han skulle åka iväg på kurs med handbollen över den helgen. "Men jag är ju hemma vid 5, när det börjar"..... HAHAHAHA! Han är rolig :) Fast så lät det inte då, utan jag glodde storögt på honom och trodde på allvar att han drev med mig. Tills jag förstod att han menade allvar.... Då fick i alla fall MR veta att han levde. Bara försvinna sådär, när jag blir 25 och vi har en gästlista på 35 personer. YEAH RIGHT!! =)

Men den är avbokad och ur världen så det är skönt. =) Det är inget att tjabba om.

Hoppas verkligen att min morbror och hans familj kommer.

Nej det ska bli roligt! Jag fattar bara inte hur jag ska re ut allting som ska göras...
Tur att mina föräldrar kommer upp 3 dagar innan. (Dom är änglar!!) Och sen har vi ju Rikards mamma och pappa som alltid ställer upp i vått och torrt. Dom är underbara!


Nu ska jag leta meny...

//Cissi

Ni fattar va...

Publicerad 2010-09-05 18:32:44 i Allmänt,




Det är dessa kvällarna man bävar för måste jag säga. Rikard med sin uppätna pizza och en fet godispåse framför!! Okej att det är lugnt i affären, men när man sitter hemma och har det gratis inom räckhåll, då är det tufft att låta bli. Och jag sitter med mitt grova bröd, kalkonpålägg, gurka, frukt och kesella tillsammans med vatten.

I såna situationer undrar man varför man håller på!


Men nu känns det bra igen, måndag imorgon och då blir det att fortsätta med nya starka tag.

//Cissi

Orubblig.

Publicerad 2010-09-03 15:14:49 i Allmänt,

Känns verkligen som att ingenting kan rubba mig nu från vad jag vill. Hade detta varit jag för 2 månader sen så hade jag suktat efter allt socker och godishyllorna i affären. Men inte alls. De bekommer mig inte. Däremot nåt som kan komma att få mig lite ur balans så är det Felix Köttfärssås på glasburk! Hahaha. Hur sjukt är inte det. Godis tilltalar mig inte, men Felix Köttfärsås.. Mmm =)
Och en sån burk innehåller 12 points,+ pastan 4 points. (16 points). Jag får äta 19 points/dag! Så ni fattar dilemmat. Men det ska nog gå bra, behöver ju inte ta en hel burk.

Rikard ringde precis och han ska äta pizza ikväll. Han har inte ätit nån på 3 veckor (mäkta stolt över honom!). Men ikväll ville han ha. Men han lovade att köpa frukt till mig (som godis nu för tiden). :)

Frukt smakar mycket bättre bara man vänjer sig och blir av med sitt sockerberoende! De två-tre första dagarna kan man ha huvudvärk, känna sig lite trött och vara lättirriterad. Den dagen hade jag i onsdags. Var inte rolig då vill jag lova, och huvudvärken var sinnessjukt jobbig!

Men nu känns allting mycket bättre och lättare.
Iofs inte ens gått en vecka och helgen är inte över ÄN, men jag vill detta nu! Det tuffa kommer bli imorgon när jag ska ut med ett gäng tjejer på restaurang. (Grattis Lizette 23 år idag!!) =) Men finns det sallad så kör jag givetvis på det.

Mina delmål är att ta mig igenom en vecka i taget! Och bland de slutgiltiga är att magen är platt och jag kommer i mina gamla Fornarina-jeans som jag köpte när jag var 17! (Slutade komma i dom för 1 år sen). =(

Den lyckan man kommer känna när knappen kan knäppas! Cant wait!!!!!

/C






Dag 3

Publicerad 2010-09-02 17:54:31 i Allmänt,

Är redan inne på tredje dagen och har minskat 3 cm runt magen. Inte illa! Men jag tror det är mycket vatten som ska ut först. Har nog aldrig pinkat så mycket i hela mitt liv som jag gjorde igår! Och en sjuuuk huvudvärk på kvällen. Kan det vara sockerberoendet som ger med sig tro? Men idag känns det mycket bättre. Inte alls skakig eller yr. Och vet ni vad det bästa är!, - Jag har inte haft någon halsbränna sen jag började med rätt kost!! Och det är så underbart att slippa det. För fy fasen vad jobbigt det är med halsbränna. Känns som man ska fräta sönder inifrån och ut.
Idag gjorde jag Flygande Jacob till middag. Inte det nyttigaste men det var på Rikards begäran. =) Bytte i alla fall ut jordnötterna mot solrosfrön och det fungerade utmärkt. Om inte bättre. Sen grädde och kyckling.. aj aj aj. Men jag tog inte alls mycket. Började bränna lite i magen när jag åt. Chock för den kanske?

Äsh jag vet inte... Gott var det i alla fall, och mina PTS stämmer. Men det blir bara frukt till kvällsmat. =)


//Cissi

Dag 2

Publicerad 2010-09-01 12:59:37 i Allmänt,

Okej nu kör vi!
Känner mig nåt fruktansvärt motiverad för detta nu.
Än så länge går det på räls och Rikard klagar inte på maten.
Igår åt vi kycklingfilé med ugnsrostade rotfrukter/grönsaker.
Idag blir det fiskpinnar med potatis och broccoli.
Fastän det bara är 2a dagen så känner mig jag lättare på nåt vis. Inte alls lika svullig.
Sattes lite på prov redan igår när vi tittade på film hemma hos A&M.
Fet godisskål på bordet som de krängde ur, och jag drack bara smaksatt vatten. (iiii)
Men det gick faktiskt jättebra!
Jag tänkte bara solresa - solresa - solresa - solresa!! Hahaha.
Rikard har lovat mig nu att vi ska åka nånstans dit det är varmt. Underbart!
Förhoppningsvis nästa år, om det passar in.
Och till dess har jag ett X antal kilo att gå ned.


Idag känns foten mycket bättre, gör inte alls ont när jag går längre. Trampade på en spik inne i rummet som vi håller på att renovera i helgen. Kanske inte så smart att gå runt där inne med sandaler dock.
Men känns bra att vi gör i ordning det rummet. Kalle och pappa skulle bara lägga in nytt golv, men så slutade det med att de slet ner både väggar och tak. De upptäckte en gammal vattenskada nedanför fönstret (från förr) - så det var bättre att ta ner allting och slå upp nya gipsskivor istället.
Och jag har redan en idé hur jag vill ha det med tapet och färg, och Rikard är på. Känns bra. Det får ni se sen, hur det blir.


Under tiden de jobbade så tvättade Ammi räcket vid ingången, så nu är det vitt igen! Och jag o mamma körde in ved. Var däremot inte ALLS roligt när man ska ta ett vedträd och på det ovanför kryper en spindel stor som ett hus! Så jobbet tog lite tid för man skulle kontrollera varje bit efter det... Så sjukt äckligt!

/C





Om

Min profilbild

Cezilija

27 år och rakt igenom en äkta Blekingska! Flyttade upp till Västkusten pga den starka kärleken! Bor i en villa i Skepplanda ihop med min sambo Rikard och våra små katter Keyser och Knorris!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela