Cezilija

Robinson 2011

Publicerad 2011-08-30 14:10:05 i Allmänt,

 

 

VARFÖR söker man till Robinson - som är en överlevnadstävling, om man ändå bara ser det som en semester och inte "orkar" göra någonting?

DAG 1...

"Jag tänker inte bygga det jvla huset.. jag är väl ingen scout heller!"

"Nej, vi kan sitta här och ha det bra. Jag är SÅ trött.. vill bara sova.."

"Vad har du gjort idag då?"

"Jag steg upp imorse.. sen öppnade jag en kokosnöt.... ja..."

 

Alltså? Hahahaha! Vill ju bara krypa in genom tvn och örfila såna urblåsta idioter så att de vaknar. Den ena tjejen gick det ju såklart skitdåligt för i första tävlingen. De blev ju avbrytna under cocktailpartyt, i sina cocktailklänningar och höga klackar, ståendes med skumpa i ena handen och vattenmelon i den andra.

Hon låg sist.. krypandes i en labyrint gjord av rep..svettig, flåsande, rödflammig och jätteirriterad..

"MIN klänning VAR REDAN 2 dm FÖR LÅNG! Alltså! Idiot! Så kan han ju inte göra! Jvla skittävling! Dra åt helv*te!"

- (Tjock, och sist i tävling...)

 

Man förstod redan då vilken roll hon skulle inta i årets Robinson. Och mycket riktigt.
I vattenbrynet.. full med skitsnack... och irriterad över att de inte har varken mat eller fick kaffe på morgonen..

 

Eller som lag Kalinga. Efter att de vann tävlingen.

De kom till den rika ön. Med kokkärl, yxa, mat.. och ELD. Vilket är nr 1 i en sådan situation.
De höll liv i den heeeela natten.. de hade inte sovit nånting.. och röken var så jobbig från elden.. man blev ju smutsig och sotig om händerna... kunde ju knappt andas...

 

Så de lät den brinna ut.....HAHA!

Det finns ju nåt som heter eldvakt. Man går upp EN åt gången, och låter de andra sova. Sitter en timma var och så ordnar det sig.
Kan se puckona springa runt på stranden i sina aftonklänningar mitt i natten, letandes efter ved och hostande för att röken är så "jobbig".

 

=)

 

Nej det ska bli kul detta..
Nu måste jag plugga.

Jag orkar inte, jag vill inte, men man måste göra det ändå. ;)

 


 

 

Metodövningar

Publicerad 2011-08-26 20:54:46 i Allmänt,

Sov jättedåligt inatt. Var så orolig över att försova mig imorse. Så, sen 5:00 imorse så har jag glott på klockan varje halvtimme. Trodde jag skulle bli knäpp!

Skulle inte ens upp tidigt, men ändå nojjar jag.

Tog bussen till stan vid 11.00. Var nere innan 12, och tog bussen i Brunnsparken ut till Mölndal. Och en sak kan jag konstatera - Vad jag är GLAD över att inte bo i stan!! FY säger jag bara!..

Det finns så mycket knasigt folk. Vissa ser rent obehagliga ut. Var en kille som såg helt normal ut, schyssta kläder, rätt ung, ja - normal.(?)... Tills han stack ner hela handen i skrevet och kliade sig friskt mitt framför mitt ansikte!. Sen tryckte han på "stop" och klev av.

Den där knappen kommer inte jag röra.- tänkte jag...


Klev av bussen på Hökegårdsgatan. Och gick nog runt i 20 minuter. Jag hittade inte nr 16! Tillslut fick jag gå in i en Blomsteraffär och fråga. Jag var nog inte den första, för hon började skratta lite när jag frågade. En kurskamrat till mig hade gått runt med sin GPS i mobilen och blivit lotsad, och en annan kom 15 minuter försent. Haha. Det första läraren sa "Var det svårt att hitta hit?" - Blev bara ett enda rungande "JA!" - i klassen. Haha!


Sen har vi tränat på venprovtagning, kapillärprovtagning, katetersättning, blodsocker, blodtryck och omläggning. Var faktiskt jätteintressant. Jag har alltid undrat hur röret från en kateter kan stanna kvar inne i urinblåsan. Och nu fick jag det svaret. Också hur långt man ska köra in röret.
Det är nog inget jag själv hade velat uppleva precis....

Brru!

Kapillärprovtagningen blev man lite nojjig över. Haha! Vågade inte sträcka fram handen. Speciellt inte när det är en minst lika ovan som ska sticka en. Haha!

När jag stack henne så ville hon inte titta. Men jag är sån att jag MÅSTE se. Jag måste ha kontroll över vad som händer. Jag är rädd att jag rycker till annars.

Men kapillärprovet var ju töntigt enkelt. Kändes knappt.



Några erfarenheter rikare. :) Belönade mig själv med att luncha på Ching Palace i Brunnsparken. Godaste buffén!


Nu är jag hemma och har mysfredag med mannen min! :)

//Cissi

Amen vafa-an!

Publicerad 2011-08-16 14:28:51 i Allmänt,

Gick hem från jobbet igår i lugnan ro. Som vanligt är man lite spänd över att gå genom Nordstan. Det kan ju hända lite all möjlig skit där inne. Har hört från en arbetskamrats dotter som blev nedslagen och rånad där när hon var 14 år. (Av ett gäng tjejer). Fanns mycket folk runt omkring, men ingen gjorde nåt.

Därför vågar man ju heller inte förlita sig på att man skulle Få hjälp under själva överfallet. Inte klokt egentligen.

Men jag har i alla fall klarat mig än så länge.


Men igår när jag gick där igenom, så fick jag syn på några kameror, massa sladdar, en hög med ungdomar i mitten. Eller folk.. tittade inte så noga på dom. Däremot la jag märke till att en av kamerorna rörde sig så häftigt, den gled så fint. "Den måste vara dyr" - tänkte jag. Och så stod det en slusk bredvid, med bakåtkammat hår och tarvligt klädd. Han såg bara allmänt småkriminell ut. "Jaha, vad försöker den dryge göra, sno kameran?" - Kom jag ihåg att jag tänkte. Haha! Sen vek jag av mot NE-Terminalen. Skulle ta bussen hem.


Senare när jag kom hem så hade en tjej på min facebook blivit taggad i en bild på Nordstan. PÅ JUST denna killen som jag tyckte såg sluskig, tarvligt klädd och kriminell ut. Tyckte det var lite konstigt när massor av tjejer hade kommenterat den bilden med "OH HAN ÄR JU SÅ JVLA SNYGG!". Man bara... "Öh, nä? Han var ju skitful"...

Tills jag såg att rubriken löd - "Johan Falk-inspelning på Nordstan".


Och då förstod jag ju att jag precis tagit Joel Kinnaman för en kriminell och skitful slusk. Hahaha!


Han är ju definitivt raka motsatsen.. Och nån kamera behöver han nog inte sno heller. Haha!



 

Joel Kinnaman

 

 

 

Johan Falk-poster

 

 

Jakob "Amen vafa-an" Eklund




Regn, regn, regn..

Publicerad 2011-08-15 13:57:19 i Allmänt,

Började regna igårkväll och har hållt på enda till tidigt imorse. Läste på aftonbladet under natten när jag inte kunde sova, att räddningstjänsten har fått in över 300 larm om folk som fått sina källare översvämmade, men att de inte kunnat göra något - ännu - pga att de måste prioritera viktigare byggnader såsom vårdcentraler och annat. Tror jag det stod. Hade nog inte ögonen med mig, helt.


Är så GLAD över att vi gjorde dräneringen så pass tidigt när vi flyttade in. Tror inte att vi är direkt i farozonen, men det är inte roligt att ha källare när det öser ner regn i vilket fall.


Frågan är om man ska ha våtdräkt och simfötter med sig till jobbet idag? :) Paraply får följa med i ryggsäcken i alla fall.





Göteborg...





Det där är taket på en bil...



/Cecilia

Om

Min profilbild

Cezilija

27 år och rakt igenom en äkta Blekingska! Flyttade upp till Västkusten pga den starka kärleken! Bor i en villa i Skepplanda ihop med min sambo Rikard och våra små katter Keyser och Knorris!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela