Cezilija

v.28-29-30

Publicerad 2010-06-30 12:28:10 i Allmänt,

Min bror och hans flickvän.



Såhär se de veckorna ut - And I can´t wait! - Först kommer brorsan och Josse upp v.28 ett par dagar och då ska vi se Eclipse ihop, kila runt på stan och bara ta det lugnt. Tyvärr så blev ju den stora sommarfesten inställd, och jag tror inte de vill komma upp denna helgen och gå på den lilla de anordnar utanför Vadbacka. Haha. Men jag och Rikard ska i alla fall dit.
V. 29 så kommer syrran och Lizette upp! Då ska vi gå på P!nk-konsert i Göteborg. NICE! Har hört att hon ska vara skitbra live! Det körde ihop sig lite den veckan, jag råkade blanda ihop allting, för vi har ju hela tiden sagt att vi ska komma hem till Kallinge v.29, men så blir det inte nu. Däremot samåker vi hem lördag morgon efter konserten, och så går vi på Östersjö på kvällen. Och så är vi hemma i Kallinge v.30 istället! PHU! Hoppas det kommer lösa sig. Får ringa tillbaka till Rikard nu..... Somliga kan inte klockan....

Hur kunde jag missa det?

Publicerad 2010-06-26 17:46:55 i Allmänt,

Beställde ju Twilight och New Moon på DVD i veckan. Och så såg jag Twilight idag. Versionen jag har på datorn är helt kass, och texten stämmer inte. Så det var som en helt ny film. Haha! Nej jag skojar bara. Men jag upptäckte en del nya saker. T.ex som när Bella sitter på restaurangen och ska äta med sin pappa. (Andra gången). Så precis när scenen börjar så serverar servitrisen Stephenie Meyer en vegetarisk sallad."Here´s your veggie-salad Stephenie" - säger hon. Haha! Rätt coolt att författaren är Med i filmen. Hon kanske kommer göra en "Steven Spielberg". Visste ni det att han är med i alla sina filmer på ett eller annat vis? Om så bara i bakgrunden. Kanske utklädd till något monser osv. Men med är han. Sen upptäckte jag också när James biter Bella i handleden, och Edward ska suga ut giftet så hon inte blir en vampyr, låten som spelas i bakgrunden har Edward (Robert Pattinson) själv gjort, och det är han som sjunger också. T.ex så skriver ju Stephenie Meyer i första eller andra boken att hon inte fick skriv-kramp pga deras musik. (Muse). Och några av Muse´s låtar är med i filmen. T.ex min favorit när de spelar baseball, Supermassive Black Hole. Den är skön.

Igår firade vi Midsommar. Vi var hemma hos Erikas vänner Johan och Annika. Var jättetrevligt. Och vilket hus de har, kanonfint! Vi satt ute på altanen och frös som f*n. Haha! Det var det enda tråkiga, att vädret inte höll i sig. Tyvärr. Kändes som 15 minusgrader och hård vind. Haha. Men allt var perfekt. Maten var kanongod och efterätten likaså. Annikas syster Cecilia hade gjort en egen glasstårta. Skitgod!! Och jättelätt att göra. Så den kommer jag ha när min bror och hans flickvän Josse kommer på besök. Tror de kommer att gilla den faktiskt. Ska försöka hitta receptet på nätet, jag fick det förklarat lite snabbt av Cecilia, men behöver ha reda på måtten också. Men det var en helt perfekt midsommar-firelse! När vi kom hem så tvärdog jag och Rikard i sängen. Och vaknade kl 11:00 imorse. (Ups!). :)

Ikväll ska vi grilla här hemma med Anton och Tilda. Ska bli trevligt! Vet inte alls vad Rikard har tänkt sig bara, hur dags eller nånting..

/C

Twilight Saga

Publicerad 2010-06-23 22:39:14 i ~Filmer/Böcker~,

1) Om jag kunde drömma.  (Twilight)
2) När jag hör din röst. (New Moon)
3) Ljudet av ditt hjärta. (Eclipse)
4) Så länge vi båda andas.  (Breaking Dawn)

Dessa tre dagarna har jag sträckläst bok 1 och 2 i Twilight-serien. Vardera bok är på ca 500 sidor, och jag grämde mig efter den sista raden i bok 2. Vad skulle jag nu läsa? Jag ville inte att det skulle ta slut. Jag ville veta mer om hur det skulle gå för Bella och Edward. Stephenie Meyer har ett sådant sätt att skriva på så det träffar en rätt i hjärtat. Filmer brukar vanligtvis inte bekomma mig, och allra minst böcker! Men dessa två dagar har jag både skrattat och gråtit. Både av förtvivlan och lycka. Jag önskar att jag också hade kunnat skriva och uttrycka mig sådär perfekt, så man hade träffat mitt i mångas hjärtan. För tänk att vara henne. En vanlig kvinna i 35-årsåldern med man och små barn, och helt plötsligt är hon världskänd medans hennes böcker spelas upp på bio världen över. COOLT!

Vad är det för slags ordförråd sådana människor har? Och inte minst fantasin? Vad kommer det ifrån? Hade jag lyckats skapa huvudroller och en värld? Öh, nej. Jag hade ungefär kommit till "Det var en gång..en flicka.. vid namn Lotta". Nej usch. Jag ska bespara er.

Just nu är jag så trollbunden i Twilight-serien. Som ni kanske märker. Herregud, jag sitter t.o.m och lyssnar på New Moons-soundtrack. Har ni hört "The meadow"? Lyssna på den.  Possibility är jag ganska trött på, eller är den bara sönderlyssnad, och det är väl bara en tidsfråga innan denna också är det. Och så får ni lyssna på "Monsters" också. Skitbra.

Nej nu ska jag... göra nåt. Inte läsa i alla fall. ;)

Handledarkurs

Publicerad 2010-06-04 11:17:45 i ~Vardag~,

Igår var jag, Rikard och Anders på handledarkurs i Nödinge mellan kl 17:00 - 21:00. Och det var de värsta 4 timmarna i mitt liv!! Jag hade sån träsmak i röven, så jag visste inte HUR jag skulle sitta. När vi väl satt där och jag sneglade på Rikards klocka varannan minut och tänkte för mig själv "ska jag behöva genomlida detta i två timmar till?!" - Det var så illa så det var nästan inte ens VÄRT att ta körkort! Så illa var det. Jag sneglade på Rikard ibland och han la handen över pannan, skakade på huvet och glodde storögt ner i bordet. Haha! DÅ är det jobbigt för honom. Nej fy tusan säger jag bara! Det enda jag hade i huvet var "Jag saknar Kent". Det var min första trafiklärare i Ronneby. Han var så jäkla BRA! Han berättade bra och gjorde allt väldigt intressant. Jag pratar inte illa om honom igår, men han ska inte stå framför folk och prata bara. Han är säkert väldigt bra som körlärare, för han verkade väldigt snäll, lugn (lite för lugn) och kunnig. Jag tyckte synd om Rikard o Anders - stackarna. Elak jag är som släpar dit dom. Haha. Men jag måste ta mitt körkort nu, det underlättar ju allt. Framförallt jobb, och Rikard (som alltid får köra). När jag väl tar mitt körkort så är jag skyldig honom många körningar.

Efter kursen så körde vi ner till Göteborg och lämnade av Rikard. Han skulle ta några öl med en kompis. Anders och jag körde till Sten Nilsson? Sten sture? Kurt Evert- platsen? Haha, inte en aning om vad det hette. Ligger iaf precis efter Tingstadtunneln. Vi åt i alla fall på Mc´Donalds - Jag har inte ätit där på flera år. Helt ärligt. Men det var gott, fast just då hade nog allt varit gott. :) Var fruktansvärt hungrig.

Sen åkte vi vidare till Statoil i Älvängen, och jag hälsade på min gamla arbetskamrat Bengt från Aero-Spray - snällare människa får man leta efter, helt underbar! Blir glad bara man ser honom.

Sen åkte jag hem till mitt och Anders vidare till sitt. Rikard ramlade in nån gång vid 1:00 på natten tror jag. Vid 2:00 så vaknade jag till - med linser i ögonen. Aj aj! Gör så ont då när de ska ut. Sen är ögonen helt grötiga på morgonen.

Idag står det tvätt på schemat. Sen ska vi grilla ikväll. :)

//Cissi

Om

Min profilbild

Cezilija

27 år och rakt igenom en äkta Blekingska! Flyttade upp till Västkusten pga den starka kärleken! Bor i en villa i Skepplanda ihop med min sambo Rikard och våra små katter Keyser och Knorris!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela