Cezilija

Längesen

Publicerad 2012-10-04 13:13:35 i Allmänt,

Det var ju otroligt längesedan jag skrev något här inne, så jag får väl hålla er lite uppdaterade. Har egentligen inte tid att skriva så det får bli ett litet snabbinlägg. :)

Idag kommer familjen upp, inte hela, men nästan. Så jag är i storstädartagen här hemma. Blir ju otroligt smutsigt när man renoverar. Och på de alla konstigaste ställena också! Kan bli tokig på allt damm som sprider sig som pesten över huset. Men nu är vi i alla fall klara uppe på övervåningen, näst intill i alla fall. Golvet är lagt, nu ska vi bara dit med lite plattor framför spisen och alla golvlister. Men det är snabbt fixat med listerna och en bror som är plattsättare. :)
 
 
Nu har jag förresten börjat på den nya arbetsplatsen. Trivs kanonbra!.. Och allt är så otroligt mycket lättare. Blir mäkta imponerad när ens arbetskamrater faktiskt har arbetat på gamla Trollevik omkring 15-20 år.


Här är gamla arbetsplatsen.
 
 
Och detta är den nya.
 
 
Lite skillnad är det! :)


Ni förstår kanske varför man trivs. Det allra senaste och bästa. Kan inte bli bättre. :)


Nu ska jag fortsätta! Ha det gott!

Om

Min profilbild

Cezilija

27 år och rakt igenom en äkta Blekingska! Flyttade upp till Västkusten pga den starka kärleken! Bor i en villa i Skepplanda ihop med min sambo Rikard och våra små katter Keyser och Knorris!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela