Cezilija

Veckorna flyter

Publicerad 2010-10-29 16:04:55 i ~Vardag~,

Tycker tiden går på som vanligt, inte mycket som händer. Jobb och renovering står på schemat. Håller på med att byta fönster på övervåningen och tilläggsisolerar väggarna. Blir jättebra! Fönstrerna är fina (tack och lov vändbara) - och så blir det ju nya fina fönsterbrädor också. De andra var ju lite slitna.


Tråkigt väder har vi nu om dagarna. Igår vräkte regnet ner och idag är det nästan samma sak. Grått, trist och blött. Hatar denna årstiden när det regnar. Är det solsken så är det fint.


Igår såg vi den nya filmen "the other guys" - blev grymt besviken! När man ser Samuel L Jackson och "Skorpion King" i en action-komedi ihop med Mark Wahlberg och Will Ferrell. Kan ju inte bli annat än strålande. Men fyyyy vad dålig!! Tror t.o.m Rikard blev lite besviken. Den var dryg och långtråkig. Dog ut i slutet. Början var väl okej. Eller ja.. blev lite förvånad när Samuel L Jackson och Skorpion King, tar livet av sig genom att hoppa ner från 12 våningar.. Hahaha! Okej, det var rätt kul, men ... jaha.. då var ju 50% av bra skådisar borta. :)


Ni får själva se filmen och avgöra.




Hahaha, denna bilden är rolig! :D Okej, ni ser kanske inte mycket. Men Rikard kom hem efter jobbet och la sig i sovrummet och tittade på tv. Helt slut. Men så gick han ner för att svara i mobilen. Yes! Tänkte jag och började dra bort påslakan och örngott.. passa på när han gick iväg. :) Men så kom han upp igen med tankar på att krypa ner under täcket... Sorry... Blev ett enda stort GNY som från en 3åring, och så la han sig i fosterställning på sängen! Hahaha! Var tvungen att greppa mobilen för att ta en bild, men den är ju såååå seeeg! Så han hinner flyga upp och dra ner mig i sängen. Hahaha! Gud vad jag skrattade! :D Såg så roligt ut med en 27åring i fosterställning, som om nån tagit hans snuttefilt. Hahahaha! :D





Sen här har vi en bild från när jag sitter på jobbet. Som en tävling med sig själv. =) 9 av 14.. strax klar. =) Gick jättebra den kvällen för jag kom upp i 15 t.o.m. :P Mer betalt.... Thank You! :)

Ha en bra helg allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cezilija

27 år och rakt igenom en äkta Blekingska! Flyttade upp till Västkusten pga den starka kärleken! Bor i en villa i Skepplanda ihop med min sambo Rikard och våra små katter Keyser och Knorris!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela