Cezilija

Misselillepisse

Publicerad 2011-03-01 21:53:35 i Allmänt,

Är lite orolig över katten som började blöda idag. Ringde veterinären som sa att det är fullt normalt sålänge det inte är några kraftigare blödningar. Men börjar det lukta illa från det, så ska vi komma in med henne. Kan betyda att det finns kattungar kvar inne i magen som kommit i kläm. =/


Kom en ganska stor blödning på hallgolvet i samma veva som hon sprang till. (Ryckte till). Var ungefär som blod utblandat med vatten. Ganska ljus blödning. Är väl iofs ett gott tecken med tanke på att blodet inte har levrat sig. Och luktar illa gör det inte heller. (Än så länge).


Förhoppningsvis är det bara en efterkommande blödning som satts igång pga att hon börjat dia ungarna.


Rikard är så rolig också; "Nån som vill ha en kattunge, för här ska de inte stanna" - "De kan användas som agn till fiske, hohoho"... (Facebook)


.... Saken är den att min lilla Rikard är lika mjuk som en bumbibjörn. Gissa vem som kommer hon från jobbet och direkt knatar upp till kattisarna och gosar? Gissa vem som "plötsligt" försvinner efter middagen och som man hittar tuttinuttandes med ungarna? Gissa vem som handmatar kattmamman "så hon inte ska vara hungrig"?. Gissa vem som står ut med snorighet och kliande i ögonen med allergi för att ändå ligga med huvet inne i katt-boet och snuffsa med ungarna? =)


JO! Min lilla Rikard =) Han är mjuk som en liten nalle när ingen ser. =)


Men jag älskar honom ändå, fastän hans "tuffa" image så är han en liten tuttinuttandes gulligullande jättekarl med ett hjärta av guld!


=)


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cezilija

27 år och rakt igenom en äkta Blekingska! Flyttade upp till Västkusten pga den starka kärleken! Bor i en villa i Skepplanda ihop med min sambo Rikard och våra små katter Keyser och Knorris!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela